Reservationer

ERiG medlemskaber (Eksklusive Reservationer i Glarborgen) kan købes for 3000 kr. årligt. For køb kontakt foreningen.glarborgen@gmail.com

Foreningen Glarborgen vil forhindre overlappende reservationer samt drage omsorg for behørig information til anlæggets øvrige brugere. Reservationen vil blive oplyst ved indgangene til Glarborgen, ved de reserverede aktiviteter samt ved opslag på Facebook og Glarborgen.dk.

Ved aktiviteter skal forstås alle etablerede og godkendte aktiviteter herunder Valhal, bålsted og Gimle

ERiG udelukker ikke at øvrige personer, der gæster anlægget i samme tidsrum, kan anvende anlæggets aktiviteter, men øvrige gæster skal respektere, at ERiG har fortrinsret til de reserverede aktiviteter.

Reserveringer:

d 27/6-2021 er Valhal og Amfi området reserveret til et specielt arrangement, som Øland Skov/ Glarborgen er medarrangør af.

A Foreign Forest
Kunstsatellit Jammerbugt
Kurateret af: Ida Østergaard og Tine Sommer
 
Fernisering d. 27/06, kl. 13
Udstillingsperiode:
27/06 – 31/07

A Foreign Forest er skabt i samarbejde med Studio Thinkinghand,  Mød Naturen og Øland Skov. Gennem fem forskellige værkperspektiver vil Studio Thinkinghand belyse opdelingen mellem natur og kultur, og undersøge hvordan vi kan etablere en ny naturforståelse som ikke har mennesket i centrum. I forbindelse med udstillingsåbningen vil der være artist talk v. Studio Thinkinghand og forfriskninger.
 
Sted: Øland Skov, Glarborgen, Urbakken 14, Brovst

https://www.kunsthalnord.dk/kunstsatellitter-i-nordjylland/faa-kunstsatellitterne-i-kalenderen.aspx